tisdag 7 februari 2012

ISPO i Munchen

Galna och "eehh.. vad fan hände där?" dagar på Ispo i Munchen.

En tidig söndagmorgon och jag, Robban och Fredrik kör bilen (eller.. Fredrik är dock för bakis och Robban har ej nåt körkort. så jag kör) till Skavsta flygplats. Vi ska till Ispomässan i Munchen. Den alla pratar om. Vi parkerar bilen, planet lyfter, landar och än så länge fungerar allt enligt planerna.

Väl framme:
Robban glömmer pass, pengar, kort (vissa brukar kalla det sitt liv) på flygbussen mellan flygplatsen och Munchen. Detta upptäcks då vi åker fast på tunnelbanan av civilklädda biljettkontrollanter och vi måste visa upp våra pass. Efter löjligt överspelade, dumma ansiktsuttryck med "eeh.. jaha?? i Sverige köper vi alltid biljett på tunnelbanan..." och en aning panikartad Robban (över borttappat liv) kommer vi lindrigt undan med kommentaren "stupid tourists" och endast 40 Euro i böter.

Ispomässan består av oändligt många snowboard och skidmärken som ställer ut och visar upp sina brands på ett mycket stilfullt sätt med snygga montrar och gratis öl och sprit till törstiga snowboardåkare. Vi hänger runt på mässan i 2 dagar och pratar med en hel massa intressanta folk. Robban och Fredrik promotar Monokel och jag går omkring med mitt gips och snackar med sponsorer och tidningar. Det var nice! Och ibland lite vilset.

Tack RipCurl för hotell, biljett och allt!!

Vi bor på ett av de fräschaste hotellen på gatan (som består av varannan ingång hostel och varannan ingång "boobs" och neonblinkande nakna brudar) vid Munchens centralstation. Finner en sportbar som gör helt ok bloody marys och mjuka men ändå charmigt goda popcorn samt en restaurang som serverar god thaimat där vi äter middag båda dagarna.

Det är fest båda kvällarna (dagarna också för väldigt många) och alla härjar på och drar runt på de olika märkenas fester. Svinkul!

Delar av Random Bastards befinner sig på plats och kör på som vanligt =)(se kort nedan)

Sista kvällen/natten var ju skitkul. Vilket resulterar i att vi inte vaknar av väckarklockan som ska skicka upp oss till flygbussen. Vi försover oss och måste åka taxi i 2 timmar och får betala väldigt många onödiga Euro. Men vi hinner.

Robban skulle kunna skriva ett eget kapitel om hur man löser den borttappade passfrågan men tillslut finner iaf busschauffören Robbans liv under en stol på bussen och Robban får ett jublande samtal. Dock är inte livet lika innehållsrikt som tidigare vilket gör Robban fly förbannad när han får tillbaka den halvt tomma plånboken då vi anländer till flygplatsen.

Framme på Skavsta flygplats slår det oss att vi glömt bort en liten detalj. Så vi sätter oss ner och väntar ca 5 timmar innan vi kör hem igen. Vi är för bakfulla.

Men allt var värt det!! Tack för en händelserik och sjukt kul resa! (Och att vi betett oss som 3 oansvarsfulla tonåringar...? äh, sånt händer ibland).

Men trots det ibland helt ologiska kaoset har vi tittat på varandra och skrattat åt röran. Då är det en jävligt bra grundstämning!