fredag 3 augusti 2012

Rip Curl och Junkyard

Här är ett foto från ett Rip Curl outerwear shoot med Junkyard som vi hade i Åre i våras. David Fransson är fotografen. 


onsdag 1 augusti 2012

Folgefonna

Inget internet i vår nya lägenhet på söder i Stockholm på typ 2 månader så jag ligger efter med allt som har med cyperspace att göra. Men uppdaterar här lite allteftersom om vad som hänt den senaste tiden.

Den här texten om Fonna skrev jag när jag kom hem därifrån vid midsommar så den får stå kvar så som den är:

Trots regn 6 dagar av 9 så har jag haft det så jävla bra! Sjukt(!) kul att stå på brädan igen. Det var ju typ 5 månader sen jag åkte "som vanligt" och det kändes när det var dags för shredd igen. Ringrostig men inte så skraj. Så jag kunde som ändå köra på. Nog kändes en del trick långt borta (lite frustrerande), men dom finns nog där nånstans till nästa säsong. 
Jag och My hade först några asflabbiga (skratt och flum) dramatiska (My drog axeln ur led) och underbara (livsnjut) dagar. Sen kom några från Junkyardteamet och d var shoot i några dagar, vilket var awesome! Martin Edin Ruge, Wilhelm N, Even Brekke, Len Roald Jörgensen, Cecilia Larsen, Ludwig Lejkner, Anton Bilare, Emil Sollie (fotograf) och filmaren Kuske (Kristoffer Fahlgren) var på plats.
Det har vart "helt rått ass"! =)

Handen är nu överansträngd och stel efter en veckas shredd och slams men den läker sig (inget har gått sönder igen). Men det passar bra att vara åter i Stockholm och nya lägenheten för jobb och sommarhäng.

Här är en edit som Kuske klippt ihop:

Junkyard at Fonna 2012 - Presented by Junkyard.com from Kristofer Fahlgren on Vimeo.